Hotărârea Consiliului INPPA nr. 8/25-26.08.2021 privind extinderea corpului de formatoriHotărârea Consiliului INPPA nr. 8/25-26.08.2021 privind extinderea corpului de formatori de formare inițială al I.N.P.P.A.

Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților

CONSILIUL DE CONDUCERE

HOTĂRÂREA NR. 8/25-26.08.2021

privind extinderea corpului de formatori de formare inițială al I.N.P.P.A.

 

Având în vedere nivelul de acoperire cu formatori a disciplinelor prevăzute în planul de formare al I.N.P.P.A. la toate structurile teritoriale ale I.N.P.P.A.,

Constatând că este necesară completarea corpului de formatori de formare inițială la disciplinele comunicate de structurile teritoriale ale I.N.P.P.A.,

Consiliul de Conducere al Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților,

HOTĂRĂȘTE:

Art. 1. – Se aprobă demararea unei proceduri de extindere a corpului de formatori de formare inițială la disciplinele și în condițiile prevăzute în anunțul public cuprins la Anexa prezentei Hotărâri.

Art. 2. – Procedura prevăzută la Art. 1. se va desfășura în intervalul 10.11.2021 – 15.12.2021 și va fi făcută public prin anunțul cuprins la Anexa prezentei Hotărâri.

Art. 3. –  Prezenta hotărâre se comunică tuturor structurilor teritoriale ale I.N.P.P.A. și se publică pe pagina web a I.N.P.P.A. – www.inppa.ro.

Descarcare atasamentDescarcare fisier: Hotarare-8-extindere-corp-formatori.pdf

Stiri vizualizate