Publicăm lucrările profesionaleCursanții anului II de pregătire profesională inițială vor întocmi caietele de lucrări profesionale pe discipline, cu respectarea condițiilor de fond și formă prevăzute de Hotărârea Consiliului de Conducere nr. 5 din 21 iunie 2018, (descarcă aici anexa la hotărâre) și în Regulamentul examenului de absolvire a INPPA adoptat prin Hotărârea nr. 525 din 01 septembrie 2012 a Consiliului UNBR.

Caietele de lucrări profesionale, întocmite cu respectarea condiţiilor de fond și formă stabilite prin Hotărârea Consiliului de Conducere nr. 5 din 21 iunie 2018 şi în Regulamentul examenului de absolvire a INPPA adoptat prin Hotărârea nr. 525 din 01 septembrie 2012 a Consiliului UNBR, se vor depune la sediul Centrului Teritorial Timișoara al INPPA din Timișoara, str. Lucian Blaga nr .2, etaj 2, până la data de 27 octombrie 2018, inclusiv.

Pentru disciplinele drept civil /drept procesual civildrept penal/drept procesual penal și  Organizarea și exercitarea profesiei de avocat cursanții vor rezolva câte 6 lucrări profesionale, în raport de dispozițiile Hotărârii Consiliului de Conducere nr. 5 din 21 iunie 2018.

La disciplinele drept civil/drept procesual civil și drept penal/drept procesual penal, avocaţii stagiari au posibilitatea ca din cele 6 lucrări, 2 lucrări să reprezinte lucrări profesionale proprii, efectuate în perioada stagiului, în cadrul formelor de exercitare a profesiei în care îşi desfăşoară activitatea. La disciplina Organizarea şi exercitarea profesiei de avocat toate lucrările vor fi indicate de INPPA/ centre teritoriale. La disciplina Organizarea și  exercitarea profesiei de avocat cursanții vor alege 6 din cele 7 lucrări profesionale publicate, pe care le vor rezolva.

Cursanţii vor alege 2 dintre cele 3 discipline de Drept european. La cele 2 discipline din cadrul modulului de drept european alese, din cele 3 lucrări obligatorii, 1 poate să reprezinte lucrare profesională proprie, întocmită de cursant în perioada stagiului.

Cursanții vor descărca, completa, semna și depune odată cu caietele de lucrări profesionale declarația pe proprie răspundere privind respectarea condițiilor de fond și formă menționate anterior. (Declarația poate fi descărcată aici: DOCX / PDF).

Descarcare atasamentDescarcare fisier: LucrariProfesionaleDrept_civil_DreptProcesualCivil.docx

Descarcare atasamentDescarcare fisier:
LucrariProfesionaleOEPA.docx

Descarcare atasamentDescarcare fisier:
LucrariProfesionaleDreptEuropean.docx

Descarcare atasamentDescarcare fisier:
LucrariProfesionaleDrept_penal_DreptProcesualPenal.docx

Stiri vizualizate