Consiliul de Conducere al INPPA informează avocații stagiari,că examenul programat la 05 noiembrie 2021 se va desfășura, astfel cum a fost anunțatConsiliul de Conducere al INPPA informează avocații stagiari, cursanți ai INPPA care îndeplinesc condițiile prevăzute de lege pentru a susține examenul de absolvire a INPPA, sesiunea noiembrie 2021, că examenul programat la 05 noiembrie 2021 se va desfășura, astfel cum a fost anunțat

În ședința Comisiei Permanente a UNBR, întrunită la 30 octombrie, în exercitarea atribuțiilor sale de Consiliu de Conducere al INPPA, au fost analizate informările făcute de conducerea INPPA, în baza situațiilor concrete la nivel central și teritorial.

Urmare a analizei efectuate, Consiliul de Conducere al INPPA informează avocații stagiari, cursanți ai INPPA care îndeplinesc condițiile prevăzute de lege pentru a susține examenul de absolvire a INPPA, sesiunea noiembrie 2021, că examenul programat la 05 noiembrie 2021 se va desfășura, astfel cum a fost anunțat public prin Hotărârea Consiliului de Conducere nr. 4/23.06.2021 privind Examenul de absolvire a cursurilor de pregătire profesională iniţială organizate în anul 2021 în cadrul sistemului I.N.P.P.A. – Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA).

Vor fi respectate regulile sanitare anunțate public. Acestea pot fi găsite la IMPORTANT! Instrucțiuni, reguli și proceduri sanitare pentru candidații din cadrul structurii centrale a I.N.P.P.A. – București la examenul de absolvire a cursurilor de pregătire profesională inițială organizate în cadrul sistemului I.N.P.P.A., sesiunea 05 noiembrie 2021 – Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA).

Stiri vizualizate