hotărârea Consiliului de Conducere al I.N.P.P.A. privind începutul anului II de pregătire profesională inițială în cadrul I.N.P.P.A.A fost publicată hotărârea Consiliului de Conducere al I.N.P.P.A. privind începutul anului II de pregătire profesională inițială în cadrul I.N.P.P.A. și ale centrelor teritoriale și informăm avocații stagiari că activitățile de pregătire profesională (orarul) vor fi programate la o dată ulterioară ce va fi anunțată pe pagina de internet a I.N.P.P.A. și a centrelor teritoriale.

A fost publicată Hotărârea Consiliului de Conducere al I.N.P.P.A. privind începutul anului II de pregătire profesională inițială în cadrul I.N.P.P.A. și ale centrelor teritoriale ale I.N.P.P.A., la 19 martie 2018.

Informăm avocații stagiari că activitățile de pregătire profesională (orarul) vor fi programate la o dată ulterioară ce va fi anunțată pe pagina de internet a I.N.P.P.A. și a centrelor teritoriale.

Până la data de 19 martie a.c., avocații stagiari sunt rugați să își verifice și regleze situația privind achitarea taxelor de școlarizare.

 

 

 

 
 
 
Descarcare atasamentDescarcare fisier: Hotararea_2_2018_incepere_anul_II_pregatire_profesionala_initiala_(1).pdf

Stiri vizualizate