Anunț important !Anunț important ! Informăm pe candidații înscriși la examenul de absolvire a I.N.P.P.A. – sesiunea 15 noiembrie 2020 că pot descărca și tipări, din „Pagina candidatului” din sistemul IFEP, adeverința eliberată de I.N.P.P.A. privind desfășurarea examenului de absolvire la data de 15 noiembrie 2020.

Informăm pe candidații înscriși la examenul de absolvire a I.N.P.P.A. – sesiunea 15 noiembrie 2020 că pot descărca și tipări, din „Pagina candidatului” din sistemul IFEP, adeverința eliberată de I.N.P.P.A. privind desfășurarea examenului de absolvire la data de 15 noiembrie 2020.

Recomandăm insistent tuturor candidaților aflați în localități sau în zone în care au fost instituite restricții de deplasare să aibă asupra lor această adeverință pe care să o prezinte în cazul în care li se cere justificarea scopului deplasării. Precizăm că deplasarea în vederea susținerii examenului de absolvire a I.N.P.P.A. reprezintă o deplasare în scop profesional, în sensul avut în vedere de dispozițiile legale prin care s-au instituit, în contextul epidemiologic actual, unele măsuri de limitare a circulației persoanelor.

Stiri vizualizate